Cautare

2180 de rezultate pentru "rezultate contestatii vaslui" (3.09 secunde)
Orice intarziere prin contestatii venite de la concurenta este daunatoare si de condamnat.
Orice intarziere prin contestatii venite de la concurenta este daunatoare si de condamnat.
De asemenea, a fost modificata legislatia din punctul de vedere al sistemului de rezolvare a contestatiilor, schimbarile constand in faptul ca suspendarea procedurii de licitatie nu va mai fi posibila decat de cel mult doua ori, indiferent de numarul de contestatii care apar si de momentul in care sunt acestea depuse.
Pronosticam atunci si ca DD va avea probleme cu anumite contestatii la tribunal si, posibil, cu semnaturile strinse si ca asta va impinge mult in timp lansarea la apa a partidului:
"Stim ca au fost si contestatii la Curtile de Apel, care au spus ca procedura a fost respectata, dar nu putem comenta. ... Daca se simtea din strainatate cineva in legatura cu aceste licitatii, putea face contestatii.
Potrivit primarului general, au fost opt contestatii ajunse la sase curti de apel, iar in acest timp, din cauza lipsei marcajelor de pe strazi, s-au produs accidente ale caror victime au fost si copii. "Opt contestatii, sase Curti de Apel...
O alta noutate tine de reducerea birocratiei, respectiv in cadrul institutiilor din sistemul de invatamant sunt acceptate in relatia cu cetatenii documentele conforme cu originalul, in locul celor autentificate notarial.Totodata, in cazul examenelor nationale a fost eliminata prevederea conform careia nota finala, dupa contestatii, se modifica numai daca exista o diferenta de minimum 0,5 puncte intre nota initiala si nota de la contestatii.
Conteaza ca pentru mai multa vreme de acum incolo energia democrata va fi canalizata spre analize, verificari, solutionari ale unor contestatii pe care suntem cu totii curiosi sa le vedem.
In celelalte meciuri ale etapei s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... Primul colegiu de deputat se afla in municipiul Vaslui.
Un primar PSD din judetul Vaslui isi bate joc de consatenii care au alte opinii politice. Intr-o declaratie politica prezentata ieri in plenul Camerei, deputatul liberal de Vaslui, Dan Mihai Marian, a aratat ca a fost sesizat in legatura cu comportamentul abuziv al unor primari PSD din judet.
75 de membri ai Partidului Conservator (PC) din judetul Vaslui, in frunte cu lideri ai filialei municipale, au demisionat in bloc si s-au inscris in PD, pe motiv ca nu se mai regasesc in ideile formatiunii conduse de Dan Voiculescu.
In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews.
Deputatul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui, a anuntat ca Biroul permanent a decis retragerea sprijinului politic pentru doi dintre directorii de servicii publice descentralizate.
Anuntul a fost facut de Presedintele Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat duminica, la Vaslui, unde a participat lansarea oficiala a candidatilor PNG-CD in alegerile locale.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
Victor Ponta a declarat sambata, la Vaslui, ca presedintele Traian Basescu avea si are in plan distrugerea PSD, partid pe care l-ar considera principala amenintare pentru PDL si actuala guvernare.
google-analytics.com